Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE EVENTS START2VOLLEY


EXTRA EVENT COVID-19 - ONTBIJTACTIE 18.10.2020    
Als club hebben wij in kader van de COVID-19 pandemie beslist dat de gezondheid van elk lid, familielid van het lid en werknemer primeert. Zo werd er beslit om de jaarlijkse wederkerende eventementen tot en met december 2020 te annuleren. Omdat deze evenementen toch ook de nodige financiële input hebben voor onze club, werd er beslist om op zoek te gaan naar alternatieven waarbij wij makkelijker de maatregelen rond COVID-19 kunnen volgen.

Er werden reeds een aantal voorstellen gedaan waarvan er al eentje de goedkeuring heeft gekregen, namelijk het aanbieden van een ontbijtactie op zondag 18.10.2020. Op deze manier kan iedereen in zijn eigen bubbel genieten van een heerlijk ontbijt zonder zich zorgen te hoeven maken of alle COVID-19 maatregels worden gevolgd.

Om dit alles vlekkeloos te kunnen organiseren is er de mogelijkheid uit tweek keuzes, afhaling of levering aan huis. Voor levering aan huis zijn wij genoodzaakt om een extra kost aan te rekenen van één euro.


Wat kan je bestellen (SPONSORED BY CM):

  • KIND (9 euro): sandwich, donut, cornflakes, ei, boter, fruit, chocomelk, choco, confituur en babybel
  • 1 VOLW. (13 euro): sandwich, pistolet, koffiekoek, rauw ei, spek, kaas, ham, speculoos, fruit, yoghurt, fruitsap, choco, confituur en boter
  • 2 VOLW. (25 euro): idem als voor 1 volwassene maar dan alles dubbel
  • 2 VOLW. DELUX (35 euro): idem als standaard voor 2 volwassenen, aangevuld met chocomousse en CAVA


Hoe kan je bestellen? Hoe kan ik betalen? Hoe af te halen of levering?

Deze overheerlijke ontbijtmanden kan je bestellen tot en met maandag 12.10.2020 op onderstaande manieren: Betalingen van de ontbijtmanden worden door de club enkel aanvaard, door een overschrijving te doen op het bankrekeningnummer BE32 1430 6876 3102 van Volley Team Temse.

Voor de afhaling of levering van uw ontbijtmand(en) vragen wij ook om een tijdstip van afhaling of levering door te geven. Afhalingen worden georganiseerd bij Marc thuis, Kapelstraat 270 A - 9140 Steendorp.                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020