Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


COMPETITIE SENIOREN & JEUGD VANAF U13 STILGELEGD TOT EN MET 08.11.2020
WOENSDAG 14.10.2020 - Tekst: Poschet Wim - Bron: Volley Vlaanderen/Volley Team Temse

Naar aanleiding van de verstrenging van de Covid-19 richtlijnen door minister Weyts in het kader van sporten die indoor doorgaan, werd er beslist om de competitie bij de senioren en bij de jeugd vanaf U13 op te schorten tot en met zondag 08.11.2020. Trainingen kunnen tot nader order en onder strenge maatregelen blijven doorgaan. Voor onze U11 ploegen en de start2volley zal er voorlopig niks wijzigen.

Na het publiceren van het ministrieel besluit en anderzijds de leidraad voor sport met code oranje, heeft Volley Vlaanderen duidelijke standpunten ingenomen in het kader van de competitie bij de senioren en de jeugd vanaf U13. Competitie bij de senioren en bij de jeugd vanaf U13 wordt dus met onmiddelijke ingang stopgezet tot en met 08.11.2020 om iedereen zijn veiligheid te kunnen garanderen. Alle spelende leden tot en met 12 jaar mogen trainen met contact, vanaf 13 jaar wordt dit contactloos en moeten de regels die werden opgesteld door ministerie worden gevolgd. De competitie bij de U11 wordt tot nader order niet stopgezet en ook zij en de start2volley mogen blijven trainen met contact.

Ook de richtlijnen vanuit de sportdienst Temse zijn duidelijk. Zij blijven tot nader order open maar verplichten iedereen om strikt de genomen richtlijnen te volgen. Wanneer er een vastelling is van inbreuk op deze richtlijnen, zullen maatregelingen treffen ten opzichte van de club. Ook zullen zij zich soepel opstellen tot annulering van trainingen. Wanneer er dus een training niet kan doorgaan, zeker doorgeven aan Gudo en Wim om deze training te annuleren. Hiervoor worden er momenteel geen extra kosten aangerekend, dus verwittigen is de boodschap!!!

Als club volgen wij de genomen maatregels en vragen wij aan iedereen om deze zeker toe te passen. Het is in alle belang van iedereen zijn gezondheid en de sport, dat we samen een halt toeroepen aan dit virus dat nu al zeven maanden ons leven bepaald. Alleen wanneer iedereen de regels respecteert, zullen wij dit virus verslaan en kunnen wij terugkeren naar ons oude leven. Tot die tijd zijn we genoodzaakt om de genomen maatregels te volgen en ervoor te zorgen dat we toch op mindere manier kunnen genieten van onze sport. Al blijft de gezondheid van iedereen op de eerste plaats komen.

Vanaf het moment er meer info is, zullen wij deze publiceren op de site. KEEP IT SAFE!

Leidraad code oranje - Sportvlaanderen                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020