Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


STARTDAG WAS GESLAAGDE GENERALE REPITITIE VOOR START COMPETITIE KOMEND WEEKEND
DONDERDAG 17.09.2020 - Tekst: Ruth Beeckman - Bron: Volley Team Temse

Zaterdag 5 september stond onze jaarlijkse startdag op de agenda. Dit jaar de COVID-versie, waarbij we jammer genoeg geen toeschouwers mochten toelaten en ook onze heerlijke barbecue werd geschrapt. Onze talentjes gaven in de voormiddag het beste van zichzelf, ondanks dat ze het zonder aanmoedigingen van hun supportersclan moesten stellen. In de namiddag was het tijd voor onze seniorenteams om hun kunnen te showen. Iedereen was vooral tevreden om nog eens een echt "matchke" te spelen.

Voor ons was dit de ideale oefening voor de organisatie van "post-corona"-wedstrijden. Een zeer leerrijke ervaring trouwens, want het blijkt niet evident om met weinig mensen al het papierwerk rond te krijgen EN erop toe te zien dat iedereen de opgelegde COVID-maatregelen correct volgt. Bij deze nog eens een warme oproep naar helpende handen tijdens en voor de wedstrijden. Wie bvb. het scorebord, tablet/wedstrijdblad bedient, kan de wedstrijd vanop de 1e lijn volgen. In COVID-tijden, zijn dat de VIP-plaatsjes hť ??

Zaterdag 19 september staan de eerste officiŽle wedstrijden op de kalender, dan spelen onze MU15 om 10:00 uur in Steendorp voor de beker tegen VAMOS B en onze MU11 spelen om 14:00 uur in Steendorp tegen JTV Berlare-Zele. Verder zijn er dit weekend ook nog 2 bekermatchen op verplaatsing, namelijk: MU17 trekt op zaterdag naar Beveren om het om 15:00 uur op te nemen tegen Asterix-AVO A en onze MU13 trekken zaterdag richting 'Ninof' om daar Meerbeke B het vuur aan de schenen te leggen vanaf 16:00 uur.

Wij hopen dat we al dan niet fysiek op jullie steun mogen rekenen!                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020