Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


HANS VAN AERSCHOT TRAINT BELOFTEVOLLE DAMES B
VRIJDAG 10.07.2020 - Tekst: Poschet Wim - Bron: Volley Team Temse

Met veel plezier kunnen wij melden dat wij voor onze beloftevolle DAMES B ploeg seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer hebben gevonden. Volgend seizoen komt Hans Van Aerschot over van onze DAMES A ploeg om deze jonge beloftevolle kern te coachen.

Na het seizoen 2019-2020 had het bestuur reeds een eerste maal gepolst of Hans interesse had om ons nieuwe project te begeleiden met een jeugdige beloftevolle kern (aangevuld met meer ervaren speelsters) bij de DAMES B. Na overleg besliste Hans om deze uitdaging niet aan te nemen. Na een tijdje zoeken, zijn we opnieuw in contact gekomen met Hans. Na een aantal besprekingen ging Hans wel akkoord en was de deal vrij snel geklonken.

Als club zijn we dan ook enorm blij dat Hans deze beslissing heeft genomen. We kunnen ons geen betere trainer voorstellen om onze jeugdige ploeg te begeleiden naar een hoger niveau. Nog een voordeel is dat Hans het niveau kent waar onze DAMES A in spelen en zo goed kan inschatten wie er van onze jeugd klaar is om eventueel de stap te zetten van DAMES B naar DAMES A.

Wij wensen Hans dan ook veel geluk met zijn nieuwe uitdaging en willen hem ook bedanken om zijn schouders te zetten onder het nieuwe project binnen onze club.
                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020