Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


RICHTLIJNEN SPORTDIENST TEMSE HEROPSTART TRAININGEN
VRIJDAG 31.07.2020 - Tekst: Van Landeghem Gudo - Bron: Sportdienst Temse

Vanaf 01.08.2020 kunnen wij als sportclub terug gebruik maken van de gemeentelijke sportaccomodaties van de gemeente Temse. Om een verantwoorde en veilige opstart aan elke gebruiker te garanderen, werd er op de algemene vergadering van 30.07.2020 de genomen maatregelen rond COVID-19 uitgelegd aan de CORONA verantwoordelijken binnen de clubs.

Wat wil dit nu zeggen? Trainingen en competitiewedstrijden kunnen tot nader order worden opgestart onder strikte voorwaarden van zowel de sportdienst van Temse en volgens de genomen maatregelen van Volley Vlaanderen. Hieronder vind je een opsomming van de genomen maatregelingen van de sportdienst van de gemeente Temse.

Kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk, toeschouwers, plastieke flessen en blikjes zijn niet toegelaten tijdens de trainingen. Dit zijn een paar van de genomen maatregelingen van de sportdienst van Temse. Daarom is het belangrijk dat je thuis reeds de nodige voorbereidingen doet om naar de training te komen.
Zo vragen zij om reeds uw kledij thuis aan te doen (behalve uw schoenen, deze worden in de zaal aangetrokken), uw handen thuis (minimum 20 seconden) te wassen, reeds thuis naar het toilet te gaan (toiletten in de sporthal zijn beperkt toegankelijk), breng een eigen 'herbruikbare' drinkbus mee en kom pas op het afgesproken tijdstip naar de training. Er wordt door de sportdienst een waterkraantje voorzien voor het bijvullen van uw drinkbus. Ook kledij om aan te doen na de training kan u meenemen en aantrekken in de zaal.

Bij voorkeur vraagt men om alleen te komen naar de sportaccomodatie, hetzij te voet of met de fiets. Word je gebracht, moet de persoon onmiddellijk na het afezetten de parking verlaten en ga jij naar het afgesproken punt op de parking. Ga niet alleen de sporthal binnen en kom zeker niet te laat op het afgesproken tijdstip. Wanneer je te laat komt kan je niet meer aansluiten bij de training. Vanaf het moment dat je toekomt op de parking tot wanneer je in de zaal bent, ben je verplicht om een mondmasker op te zetten. Op de parking komt de zaalverantwoordelijke jouw groep (inclusief trainer) halen en zal jullie naar de zaal begeleiden.

Bij het betreden van de sporthal voorziet de spordienst een ontsmettingsproduct om uw handen te ontsmetten. Zij vragen ook om geen zoen, hand, knuffel, schouderklopje of high five te geven of te aanvaarden. Maak ook enkel gebruik van uw eigen meegebrachte spullen. Wanneer u naar het toilet moet tijdens de training zet dan zeker uw mondmasker op, was nadien uw handen met water en zeep. Als je moet niezen, gebruik dan een papieren zakdoek of doe dit in je elleboogplooi.

Om de trainingen vlot te laten verlopen word jouw eigen ploeg de bubbel waarmee je enkel in contact zal komen. Kom dus zeker niet in contact met iemand uit een ander samengestelde bubbel (bv door af te spreken op de parking). Er wordt gebruik gemaakt van het aan jou toegwezen sportmateriaal, raak dus bij onze discipline zeker niet het net of de palen aan.

Na het sporten reinig je zelf het gebruikte sportmateriaal, alsook uw eigen sportmateriaal. Was of desinfecteer uw handen en wacht op instructies van de train(st)er om samen de zaal de verlaten. Zet opnieuw uw mondmasker op. Hang ook niet nodeloos rond op de parking. Wanneer je in de kantine gaat, volg dan de aangegeven richtlijnen.

Per training wordt er ook een contact tracing formulier ingevuld voor het geval er een besmetting zou zijn. Mocht dit het geval zijn zal de club iedereen verwittigen die aanwezig was op deze training. Wil je alle richtlijnen van de sportdienst van Temse tot in detail lezen, dan kan je dit doen door op deze link te klikken.

Wij vragen als club om de gemaakte afspraken te volgen, bij overtreding kan onze club geweigerd worden om de sportaccomodatie nog te gebruiken!!!

Als club gaan wij nu met alle gekregen informatie aan de slag om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en dat iedereen zijn favoriete sport opnieuw kan uitoefenen en kan blijven uitoefenen. Wij zullen jullie dus nog tijdig de nodige informatie doorgeven hoe alles in het werk zal gaan.                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020