Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


DAMES A PROMOVEREN NAAR PROMOREEKS 2
VRIJDAG 10.04.2020 - Tekst: Poschet Wim - Bron: Volley Vlaanderen

Nadat Volley Vlaanderen de enige juiste beslissing had genomen om de competitie van het seizoen 2019-2020 stil te leggen door COVID-19, werden onze DAMES A - door een berekening waar rekening werd gehouden met verschillende factoren - tweede in hun reeks. Hierdoor promoveren zij naar de nieuwe PROMOREEKS 2 voor het seizoen 2020-2021.

Ook al stonden onze DAMES A bij het stilleggen van de competitie aan de leiding in hun reeks, worden zij geen kampioen maar wel tweede en promoveren zij zo naar de nieuwe PROMO 2 reeks voor het seizoen 2020 - 2021. De reden waarom zij geen kampioen speelden is omdat Volley Vlaanderen de eindklassementen heeft opgemaakt op basis van gemiddelden en niet op basis van de situatie op het moment dat de competitie werd stilgelegd. Het is langs ene kant wel een beetje jammer dat we de kampioenstitel niet kunnen vieren maar met alle begrip voor de beslissing van Volley Vlaanderen vindt iedereen binnen de club het behalen van de promotie ook een bijzonder goed resultaat. We behalen zo het vooropgestelde restultaat en blijven onze dames voor ons de terechte kampioenen.

Wij willen dan ook de staf, speelsters, medewerkers en supporters een dikke MERCI en PROFICIAT wensen voor het mooie seizoen en met het behalen van dit zeer mooie resultaat.                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020