Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


TRAININGEN WORDEN HERVAT VANAF 16.12.2020
ZONDAG 13.12.2020 - Tekst: Poschet Wim - Bron: Volley Team Temse

Wegens de COVID-19 maatregelen, werden alle competities door de volleybalbond met onmiddelijke ingang stilgelegd vanaf 14.10.2020. Tevens werd er verplicht om contactloos te trainen voor alle spelers met een leeftijd boven de 12 jaar. Enkel de spelers met een leeftijd onder de 12 jaar mochten blijven verder trainen met contact.

Kort na deze beslissing kwam er ook de melding via de sportdienst van Temse dat alle sportfaciliteiten met onmiddellijke ingang werden gesloten. Hierdoor was er voor onze club dus geen mogelijkheden meer om trainingen aan te bieden.

Deze week kwam de sportdienst van Temse met het leuke nieuws dat de sportfaciliteiten terug open gaan en wij terug kunnen starten met trainen. Natuurlijk moeten alle COVID-19 maatregelen, genomen door de club en de sportdienst van Temse, tot in de puntjes worden gevolgd. Indien dit niet het geval is, kan de toegang tot de sporthal worden geweigerd. Wij gaan er als club dan ook vanuit dat iedereen deze regels volgt, zodat iedereen zijn/haar sport kan uitoefenen.
Omdat de korfbal deze winter niet meer indoor zal trainen, wordt er vanaf heden het zomerregime gevolgd. Jullie trainer geeft nog de exacte startdatum door.

Onder voorbehoud van de volgende veiligheidsraad zou de competitie eventueel worden hervat vanaf 15.01.2021. Dit is een hele grote maar, aangezien de cijfers momenteel terug licht beginnen met stijgen.

Wij houden jullie zeker op de hoogte van volgende wijzigingen!                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020