Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
NIEUWS


NIEUWSBERICHTEN VOLLEY TEAM TEMSE


LEUKE EN POSITIEVE REACTIES NA EERSTE ONTBIJTACTIE
DINSDAG 20.10.2020 - Tekst: Poschet Wim - Bron: Volley Team Temse

Wegens de COVID-19 maatregelen, hebben wij als club de beslissing genomen om tot en met nieuwjaar geen evenementen te laten plaatsvinden waar veel mensen bij elkaar komen. Hiermee bedoelen wij op de eerste plaats de eetfestijnen maar ook onze jaarlijkse quiz. Omdat deze toch belangrijke inkomstenbronnen zijn, was het nodig om naar alternatieven op zoek te gaan. De ontbijtactie is één van de leuke initiatieven die ondertussen werd gerealiseerd.

Als club hebben wij gezocht om onze afgelaste evenementen van dit najaar te vervangen. Hierdoor kwamen wij op het idee om een ontbijtactie te organiseren. Dit kon in de eigen bubbel en was dus zeker en vast corona proof. Iedereen kon kiezen uit het gevarieerd aanbod van een ontbijtmand voor één of twee kinderen, voor één of twee volwassene personen tot een luxe ontbijtmand met bubbels. Wat voor ons heel hoog aangeschreven stond, was niet enkel het aantal ontbijtmanden wij verkochten maar vooral de kwaliteit die wij konden aanbieden. Hiervoor werden er bij verschillende sponsors geraadpleegd en werden ook hun producten gebruikt. Nadat we ons huiswerk heel goed hadden gemaakt, werden er in ons eerste jaar maar liefst 175 ontbijtmanden verkocht.

Als club deed het ons dan ook heel veel plezier om de vele leuke en positieve reacties te ontvangen. Hierdoor denken we er sterk over na om dit volgend seizoen opnieuw te organiseren.

Tot slot willen wij al onze sponsors, helpers voor het klaarmaken van de ontbijtmanden, chauffeurs voor het wegvoeren van de ontbijtmanden en alle kopers bedanken om van dit evenement een geslaagde editie te maken. Toch wil ik een speciale dank richten aan Marc en Kristy, zij hebben deze editie van start tot finish in goede banen geleid.

                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020