Logo van Volley Team Temse VOLLEY TEAM TEMSE CLUBINFO START2VOLLEY
ALLERLEI


INFO VRIENDJESDAGEN    
Heb je vriendjes of vriendinnetjes die willen proeven van volleybal? Neem ze dan zeker en vast mee op één van onze vriendjesdagen!!!

Elk jaar organiseren vele clubs samen met Volley Vlaanderen vriendjesdagen tussen 15.01 en 15.03. Ook onze club doet hieraan mee!!

De bedoeling van dit event is om de drempel te verlagen naar de volleybalclubs en om kennis te maken met de sport. De eerste trainingen trainen uw vriendjes en/of vriendinnentjes samen met jou, zodat zij zich op hun gemak kunnen voelen en stelselmatig kunnen integreren in de groep. Doel is natuurlijk dat wij er zo voor willen zorgen dat zij makkelijker de stap durven te maken naar onze club.

Ken je dus iemand die graag zou proeven van onze sport maar niet goed durft, nodig hem/haar dan uit om tussen 15.01 en 15.03 mee te komen trainen. Ook bij dit event blijft de regel gelden dat zij eerst drie maal mogen meetrainen vooraleer er gevraagd wordt of hij/zij zal aansluiten.

Best kan je wel inschrijven via het contactformulier, zo kunnen wij een gratise verzekering afsluiten voor één maand. Daarna nemen wij contact op om verder af te spreken wanneer uw vriendje en/of vriendinnetje kan komen meetrainen.
/
                 
      SPORTHAL       NUTIGE LINKS       SITEMAP
      Sporthal 'Het Gelaag' (S10)         Home
      Volley Vlaanderen       Clubinfo
      Thuiswedstrijden & Trainingen       Volley Oost-Vlaanderen       Senioren
      Sparrenlaan 25       Volleyscores       Jeugd
      9140 Steendorp       Sportdienst Temse       Sponsors
      03 827 87 48     Trooper VTT       Events
                Start2volley
     VOLLEY TEAM TEMSE - 2020